top of page

Time lapse : Manisa Yunusemre Belediyesi Meydan Projesi



Manisa Yunusemre Belediyesi'nin Meydan projesi tüm hızıyla devam ederken, meydandaki çalışmalar İKM'ye ait time lapse sistemleri ile başından beridir görüntüleniyor.


Time lapse için bizi arayabilirsiniz : 0535 893 43 26


Meydan Projesi'nin detayları :


Yunusemre Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Gençlik Kültür Merkezi, Mavi Çarşı, Saruhanbey Camii ile Katlı Yer altı Otoparkı yapılarının bulunacağı 22.000 m2 lik kampüs alanı Yeni Kent Meydanı olarak projelendirilmektedir. Bütün belediye birimlerini kapsayacak olan 8900 m2 lik inşaat alanı ile Yeni Hizmet Binası, Eski İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Binasının konumunda inşa edilecek olan Gençlik Kültür Merkezi, çaprazında inşaatı tamamlanmış olan 4 minareli 1000 kişi kapasiteli Saruhanbey Camii, Hizmet Binasının karşı tarafında inşa edilecek olan Mavi Çarşı Kompleksi ile yaşayan bir meydan tasarlanmıştır. Tüm kampüsün otopark ihtiyacını karşılamak üzere 2 katlı Meydan Yer Altı Otoparkı yapılacaktır. 140 araç kapasitesi ve 6075 m2 lik inşaat alanına sahiptir.



Yunusemre Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Gençlik Kültür Merkezi, Mavi Çarşı, Saruhanbey Camii ile Katlı Yer altı Otoparkı yapılarının bulunacağı 22.000 m2 lik kampüs alanı Yeni Kent Meydanı olarak projelendirilmektedir.


Bütün belediye birimlerini kapsayacak olan 8900 m2 lik inşaat alanı ile Yeni Hizmet Binası, Eski İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Binasının konumunda inşa edilecek olan Gençlik Kültür Merkezi, çaprazında inşaatı tamamlanmış olan 4 minareli 1000 kişi kapasiteli Saruhanbey Camii, Hizmet Binasının karşı tarafında inşa edilecek olan Mavi Çarşı Kompleksi ile yaşayan bir meydan tasarlanmıştır.




Tüm kampüsün otopark ihtiyacını karşılamak üzere 2 katlı Meydan Yer Altı Otoparkı yapılacaktır. 140 araç kapasitesi ve 6075 m2 lik inşaat alanına sahiptir.





İKM PRODÜKSİYON

Tek bildiğimiz işimiz

bottom of page